idegensziv

Nem tudom eldönteni, hogy én, az Izraelben élő zsidó vagyok beképzelt és nagypofájú, vagy Ti , ott a magyar rónán éldegélő zsidók, szenvedtek gerincsorvadástól.

Friss topikok

  • ravaluf: Ügyes vagy, de tudod az van, ezekkel egy módon lehet beszélgetni, ököllel; szerencsére a magyar ne... (2008.01.23. 19:53) Korlátlanul korlátolt
  • vaker: Üdvözlet! Ha ilyen inteligens vagy, akkor kérlek a vers előzményét is tedd oda. Egyébként is, itt... (2007.08.16. 12:11) Nagy a csend

Linkblog

Archívum

Ez a kutya ugat is harap is

2007.05.30. 13:54 | andrasfl | Szólj hozzá!

Sok kedves szólás-mondást ismer a magyar a kutyával kapcsolatban.               
Például: a kutya ugat, a karaván halad         vagy
           amelyik kutya ugat, az nem harap
Talán ezekkel a népi bölcsességekkel traktálták magukat az érseki hivatal sajtófigyeléssel megbízott munkatársai, amikor következetesen ignorálták a főnöküket bíráló soraimat.
(Azt még elképzelni se merem, hogy ne tudtak volna a blogom létezéséről, hiszen google az "Erdő Péternek” szópárra hivatkozó honlapok listázásakor már az első oldalon említésre érdemesít – lásd a mellékelt fotót)
 
 
Mint olvasóim tudják – a biboros érseket a magyar zsidókkal szembeni érzéketlenséggel, a saját nyája iránti érdektelenséggel vádolom.
Többször – és mindanyiszor hiába – kértem, hogy emelje fel szavát a zsidókat megfélemlítő, a keresztény/keresztyén hivőket szégyenletes fénybe állító szélsőségesek garázdálkodásával szemben.
Kértem őt, mivel itt elsősorban lelkiismereti kérdésről van szó, és ilyen ügyekben a hagyományos egyházak papjai a legilletékesebbek.
Továbbra is meggyőződésem, hogy Erdő Péter, valamint a tőbbi Krisztus-hívő egyház magyarországi főpapjai az egyedüliek, akik a helyzeten érdemi változást tudnak kezdeményezni.
Amennyiben tévednék, azaz ezek az egyházi méltóságok érdektelennek vagy képtelennek bizonyulnának a probléma kezelésére, úgy minden irántuk érzett tiszteletemet félretéve, ez ügyben nemzetközi - egyházi és világi - fórumokhoz fogok fordulni.
 
 
                       
 
                       
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vadidegen.blog.hu/api/trackback/id/tr34111535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása